De verouderings factoren

Wat is de anti ouderdomsgeneeskunde ?

Het concept "verouderingsoplossingen"

Opvoling "anti verouderingsoplossingen"

Anti ouderdomstherapieën

Esthetische therapieën

Fotos

On-line consultatie

Contacteer ons Version française
 English version

Wed op uw gezondheids- en schoonheidskapitaal
S
Al is de veroudering onoverkomelijk, moet deze echter niet als een fataliteit beleefd worden. Heden ten dage is men minder geïnteresseerd in de levensverwachting dan in de verwachting van de gezondheid, die overeen komt met het aantal jaren zonder ziekte.
Men moet de medische benadering van de veroudering opnieuw bekijken en niet meer fatalistisch of verwachtend zijn, zoals dit de tendens is bij de conventionele geneeskunde.

Hoe sneller U zal beginnen U zorgen te maken over uw gezondheidskapitaal, hoe meer kansen U zal hebben om in uw veroudering te slagen. Blijven geloven dat de "gezondheid" de "stilte van de organen" is, is heden ten dage voorbijgestreefd.

Geef uw lichaam een kans om goed oud te worden, want er is geen leeftijd om een project van geslaagde veroudering te starten. In ieder geval lijkt het voorzichtig om zich, vanaf de veertig, zorgen te maken over wat gedurende de volgende decennia zal volgen.

"Anti verouderingsoplossingen" stelt zich voor om U enkele elementen van overweging te bezorgen over de uiterlijke en innerlijke mogelijkheden die U heden ten dage ter beschikking staan om uw gezondheids- en schoonheidskapitaal te optimiseren.
Anti verouderingsoplossingen | Chaussée d'Alsemberg, 995 - 1180 UCCLE | 19, Cour Saint-Antoine 4000 - Liège |
(32) 02 647 59 30 | contact@antiagesolutions.be
Created and Hosted by Boberlin