De verouderings factoren

Wat is de anti ouderdomsgeneeskunde ?

Het concept "verouderingsoplossingen"

Opvoling "anti verouderingsoplossingen"

Anti ouderdomstherapieŽn

Esthetische therapieŽn

Fotos

On-line consultatie

Contacteer ons Version franÁaise
 English version

Esthetische therapieŽn

Het is veel efficiŽnter een esthetisch probleem op te lossen door verschillende technieken te combineren die toelaten de integratie van een anatomische eenheid te verbeteren in het geheel van het gelaat.

Inderdaad, spreken we niet van rimpels, groeven, de losheid van de huid, maar beschouwen we eerderde verjonging van de blik, de verjonging van een mond, de hertekende ovaal van het gelaat, de helderheid van de teint, enzÖ .

De blik:
Het is vaak ter hoogte van de oogleden dat de eerste tekenen van vermoeidheid optreden onder de vorm van rimpels, kraaienpootjes, uitrekking en flets worden van de huid. Een peeling kan de effecten van uitrekking en flets worden verbeteren, men voorkomt alzo een blepharoplastie (chirurgische ingreep). Botox kan ook een andere oplossing zijn voor kraaienpootjes.

Le botox : is het gezuiverde en verzwakte botulisme toxine dat een verzwakking van de spieren veroorzaakt die aan de oorsprong liggen van de expressieve rimpels (rimpels van het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen, kraaienpootjes, van de bovenlip en de hals). Na ongeveer een week, verflauwen de rimpels zich en verdwijnen. De werkzaamheid van een Botox injectie wordt op ongeveer 6 maanden geraamd
De glimlach, de mond :

De veroudering van de omtrek van de mond is een complex proces waar een verarming van het vetachtig en bindweefsel van de bovenlip, een vervorming van het benig skelet van de mond alsook een verandering van het gebit samenkomen. Een verdunning van de rode lip en het vervagen van de liprand voert, vooral bij rooksters, tot het verschijnen van wat men noemt "zonneplooitjes" (kleine verticale lijntjes rond de lippen.

Dit brengt ons tot het voorstellen van verschillende gecombineerde behandelingen (peeling, opvulling, collageen, hyaluronzuur, filling -inspuiting van vet-) die het mogelijk maken om de mond zijn jong voorkomen terug te geven. Implantaten van het type "goretex" of "polyacrylamide" gels (PAAG), kunnen zich komen toevoegen aan de verjonging van de lippen.

Fotoveroudering - rokershuid :
Peelings op basis van TCA (Trichloroacetaat) maken het mogelijk de meest zichtbare tekenen van de fotoveroudering (fletse, droge, onregelmatig verkleurde, gerimpelde huid) behandelen. Deze techniek kan een alternatief zijn voor de chirurgische lifting. Lentigo's en keratosen (ouderdomsvlekken op de handen en in het gelaat) kunnen ook met peelings behandeld worden.

Het ovaal van het gelaat :
Met het ouder worden, vervagen de omtrekken van het gelaat en "hangwangen"verschijnen, dit als gevolg van het losser worden in inzakken van de weefsels. Als het verlies van het ovaal beperkt is, kunnen behandelingen met gouddraad en lipostruktuur een verbetering brengen. Stimuleringsmethoden met per mesolift (techniek waar men producten injecteert onder de vorm van aanvullingen rijk aan vitaminen, aminozuren en nucleÔne zuur) maken de herstructurering van de huidweefsels mogelijk. Peelings, opvullingen fillings zijn ook efficiŽnte behandelingen om het gelaatsovaal te hertekenen.

Het lichaam :
Liposculptuur of lipoplastie, lipostructuur of filling. Hoe te reageren tegenover een plaatselijk vetachtige overlast, die, tot overmaat, weerstand biedt aan een goed gevolgd dieet?
Lipoplastie of liposculptuur is een ingreep die, uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, het mogelijk maakt om vet op welbepaalde plaatsen van het lichaam te verwijderen (buitenzijde van de bil, heupen, knieŽn, binnenzijde van de bil, buik, middel, arm, enzÖ).
Lipostruktuur of filling, bestaat erin om de resultaten van een lipoplastie te verfijnen door vet te injecteren in de inzakkingen om een volmaakte ronding te bekomen.
Anti verouderingsoplossingen | Chaussťe d'Alsemberg, 995 - 1180 UCCLE | 19, Cour Saint-Antoine 4000 - LiŤge |
(32) 02 647 59 30 | contact@antiagesolutions.be
Created and Hosted by Boberlin