De verouderings factoren

Wat is de anti ouderdomsgeneeskunde ?

Het concept "verouderingsoplossingen"

Opvoling "anti verouderingsoplossingen"

Anti ouderdomstherapieën

Esthetische therapieën

Fotos

On-line consultatie

Contacteer ons Version française
 English version

Anti ouderdomstherapieën

De in het raam van de anti ouderdomstherapie gebruikte producten hebben, deels, anti oxiderende, anti carcinogene, ontgiftende en beschermende karakteristieken. Hun beschermende functies zijn meervoudig en werken op vele orgaanweefsels.

Anderzijds moet men weten dat de hormonen bijna alles reguleren in ons organisme en dat een lichaam zonder strenge hormonale controle een beetje van alles kan produceren (vetten, proteïnen, been, warmte, energie, enz…) en dit op ieder moment, tot aan de totale uitputting. Onnodig aldus om te preciseren dat ze een zeer voorname rol spelen in ons organisme en dat ze ergens "het uurwerk" van ons metabolisme zijn.

De in het anti ouderdomsprogramma gebruikte hormonen en hun toepassingsgebieden zijn de volgende:

- Groeihormoon (HGH)

Het werkt voornamelijk op de ontwikkeling van de musculaire massa, bevorderd de vermindering van de vetachtige massa's en de verstrakking van de huid, alsook de toename van de weerstand en de energie. Het beschermt ook tegen de angst.

- DHEA
Deze substantie door onze bijnieren aangemaakt. Het is het basiselement voor de productie van andere hormonen, zoals bijvoorbeeld de oestrogenen en testosteron. Het heeft een positief effect op de vitaliteit, arteriosclerose, ouderdomssuikerziekte, ouderdomsdementie, overgewicht, cardiovasculaire aandoeningen, het geheugen en de veroudering van de huid.

- Oestrogenen
Het merendeel van het oestradiol wordt aangemaakt door de eierstokken. Dit hormoon heeft een invloed op stoornissen van de menopauze, op de veroudering van de huid en op de osteoporose. Het heeft een goede werking op de psychische stabilisering en de intellectuele vermogens.- Progesteron

Merendeels aangemaakt in de eierstokken, voor de vrouwen, en in kleine hoeveelheden in de testikels, voor de mannen, heeft het een goede werking op cardiovasculaire stoornissen, osteoporose en stoornissen van de menopauze. Het is het hormoon van het psychisch evenwicht en de innerlijke rust bij de vrouw.

- Melatonine
Het laat de regularisering van het slaapritme en het waken toe, het beschermt het immunitair systeem tegen vrije radicalen, het doet de bloeddruk dalen en ontspant de spieren.

- Pregenolone
Het wordt aangemaakt in het externe deel van de bijnieren en door de hersenen. Het stimuleert het geheugen, bevoordeelt de concentratie, bestrijdt de neerslachtigheid en kalmeert de reumatische ontsteking. Zeker is dit slechts een overzicht van de hormonen die ons lichaam beheersen want ze allemaal opnoemen zou te lang en te omslachtig zijn. Er zijn er andere die ook hun belang hebben.
Anti verouderingsoplossingen | Chaussée d'Alsemberg, 995 - 1180 UCCLE | 19, Cour Saint-Antoine 4000 - Liège |
(32) 02 647 59 30 | contact@antiagesolutions.be
Created and Hosted by Boberlin