De verouderings factoren

Wat is de anti ouderdomsgeneeskunde ?

Het concept "verouderingsoplossingen"

Opvoling "anti verouderingsoplossingen"

Anti ouderdomstherapieŽn

Esthetische therapieŽn

Fotos

On-line consultatie

Contacteer ons Version franÁaise
 English version

Wat is de anti ouderdomsgeneeskunde ?

Iedereen wordt ouder en niemand kan vandaag "de eeuwige jeugd" beloven aan wie ook. Evenwel, het verouderingsproces kan worden vertraagd en het is, heden ten dage, mogelijk om een mooi uiterlijk en goede intellectuele capaciteiten te behouden, dank zij de regeneratieve geneeskunde die de gezondheid en de vitaliteit kan verlengen om langer en beter te leven.

In de Verenigde Staten sinds verschillende jaren toegepast, heeft de anti ouderdomsgeneeskunde tot doel het verouderingsproces te vertragen om de volwassene, vanaf 40 jaar, in een optimale fysieke en mentale toestand te houden.

Tenslotte, tot op heden, was het doel van de conventionele geneeskunde eerder gebaseerd op het feit om de patiŽnten in leven te houden, zonder altijd rekening te houden met het feit dat deze laatsten "opgesloten" konden zijn in een lichaam dat verouderd en verzwakt is door de jaren. Meer, de geneeskunde greep maar te laat in en slechts, waar de pathologiŽn zich vertonen met de toenemende leeftijd van de patiŽnt.

Als de anti ouderdomsgeneeskunde, vandaag, het uur van de veroudering kan vertragen, kan ze ook zekere ziekten in verband met meestal de slijtage van ons organisme verzachten.

Het gaat om een preventieve geneeskunde die zich niet alleen richt tot personen van boven de 50, maar ook aan mannen en vrouwen waarvan het organisme voortijdige ouderdomsverschijnselen vertoont en waarvan de biologische leeftijd (voor verschillende factoren) niet noodzakelijk overeen komt met hun chronologische leeftijd.
Anti verouderingsoplossingen | Chaussťe d'Alsemberg, 995 - 1180 UCCLE | 19, Cour Saint-Antoine 4000 - LiŤge |
(32) 02 647 59 30 | contact@antiagesolutions.be
Created and Hosted by Boberlin