De verouderings factoren

Wat is de anti ouderdomsgeneeskunde ?

Het concept "verouderingsoplossingen"

Opvoling "anti verouderingsoplossingen"

Anti ouderdomstherapieŽn

Esthetische therapieŽn

Fotos

On-line consultatie

Contacteer ons Version franÁaise
 English version

De verouderingsfactoren

Elke dag en elke minuut, spelen vele factoren een progressieve destructieve rol op ons organisme. Tenslotte weten we vandaag allemaal dat alleen al het daglicht (zonder te spreken over zich blootstellen aan de zon) nefaste effecten heeft op de huid en bijdraagt aan zijn veroudering, evenals de sigarettenrook die op dezelfde wijze werkt bij middel van de fameuze "vrije radicalen".

Trouwens, vele onderzoekingen, over heel de wereld doorgevoerd, hebben aan het licht gebracht dat de uitscheiding van verschillende hormonen, zoals melatonine, DHEA, thyroxine, het groeihormoon, testosteron en de androgenen, verminderen na de leeftijd van 40 jaar. Deze daling van de hormonale uitscheidingen heeft voor gevolg dat ze een vermindering meebrengt van de musculaire kracht, de fysieke, seksuele en intellectuele vermogens. Maar ze kan ook voeren tot een gewichtstoename, een verhoogde kans op cardiovasculaire aandoeningen en andere pathologieŽn.

In werkelijkheid, zou de veroudering het resultaat zijn van een permanent gevecht tussen de onderhoudssystemen van ons organisme en zekere processen die nijgen het te veranderen en te degraderen. Dit evenwicht zou ook beÔnvloed worden door genetische, energetische en omgevingsfactoren, eigen aan elk van ons.
Anti verouderingsoplossingen | Chaussťe d'Alsemberg, 995 - 1180 UCCLE | 19, Cour Saint-Antoine 4000 - LiŤge |
(32) 02 647 59 30 | contact@antiagesolutions.be
Created and Hosted by Boberlin